Om os

Ellebækhus

Ellebækhus er beliggende naturskønt med udsigt til marker og langt til næste hus. Tæt ved huset går en grusvej ned til Ravnholdt skoven og den modsatte vej ligger Lykkesholm- skoven og slottet.

Om os

Efter mange år i servicebranchen (25 år i SAS) fik Lene muligheden for at blive selvstændig med “Lenes Streetfood&quot” Det involverede også hendes mand, Johannes, der havde været statstjenestemand i over 30 år, og deres 3 teenage døtre, som var det første personale vi havde. Vi havde absolut ingen erfaring med pølsevognsdrift – ingen af os havde nogen siden været inde i en pølsevogn før, så vi var helt på bar bund da vi startede op. Det lykkedes Lene at komme i oplæring i nogle timer hos Brian, "Bennys Pølser" i Gentofte, så hun i det mindste havde prøvet lidt inden vi åbnede første dag, 16. marts 2015.

Herfra har vi improviseret os frem – eksperimenteret og afprøvet meget forskelligt, og ombygget vognen løbende, som vores stigende popularitet har nødvendiggjort.

Vores 3 døtre, er for længst videre i livet med uddannelse og familie, men hjælper stadig til, når vi er pressede på personale.

Til gengæld har vi det bedste personale man kan tænke sig – altid glade, positive og meget servicemindede og produktive – vore kunder kommenterer ofte hvor godt et personale vi har.

Stor tak til jer 🙂